Machiaj profesional pentru femei plinute

Cel mai bun machiaj profesional pentru femeile rubiconde

Femeile cu forme pline au un farmec aparte. Inteligenta si spontaneitatea sunt printre principalele trasaturi de caracter, iar cand acestea sunt scoase in evidenta de o tinuta potrivita si de un machiaj profesional imaginea acestora se imbunatateste substantial.

Desi machiajul este trecut pe planul doi de multe dintre femeile cu forme,  merita totusi sa investim in produse cosmetice de calitate, deoarece astfel chipul nostru va fi scos in evidenta si ne putem face remarcate. Astfel, coapsele si soldurile mai implinite vor trece pe planul al doilea si ne vom crea imaginea unei persoane ingrijite si fermecatoare.

Machiajul trebuie sa ne scoata in evidenta ochii, iar pometii vor beneficia de o atentie deosebita. Este foarte important sa accentuam incadrarea din extreme prin folosirea unei pudre bronzante, a fondului de ten sau a unei creme nuantatoare aplicata pe tample sau pe jumatatea dinspre urechi a obrazului.

Trucuri pentru un machiaj reusit

Conturarea obrajilor se poate face folosind un fard mat si un autobronzant ce nu va intra in contrast cu fardul.

Culoarea de contur se va aplica de sub linia maxilarului si va continua pana sub obraz, pentru a alungi trasaturile laterale ale fetei.

Ochii trebuie sa para cat mai mari, iar pentru a crea acest efect se pot folosi farduri de culoare deschisa aplicate in colturile interioare ale ochilor. Trebuie insa evitata folosirea mascara pentru genele interioare.

Zona de sub ochi trebuie sa aiba o nuanta uniforma cu cea a fetei, inainte de a aplica pudra bronzata si iluminatorul.

Este obligatoriu ca sprancenele sa fie bine pensate, iar machiajul acestora trebuie sa atraga atentia catre centrul fetei. Sprancenele trebuie sa aiba o grosime potrivita si trebuie sa fie machiate folosind o culoare naturala.

Pentru a obtine iluzia de fata alungita va trebui sa „arcuim” foarte bine sprancenele, dar fara ca acestea sa iasa din limita naturalului.

Femeile rubiconde trebuie sa aiba pometii sculptati

Buzele nu trebuie sa fie uitate, deoarece cu cat acestea sunt mai subtiri, cu atat fata pare mai grasuta. Este foarte important sa scoatem in evidenta buza de jos, iar cea mai simpla metoda este sa folosim un ruj cu o culoare apropiata de cea naturala, iar peste el (la mijlocul buzei de jos) se va aplica un strop de glos lucios.

Daca va ganditi sa folositi conturul de buze pentru a ne face gura mai mica ar trebui sa stiti ca aceasta nu este cea mai buna idee.

Arcadele si pometii sunt zone esentiale ale fetei. Pentru ne alungi fata aceste zone trebuie evidentiate in mod special, iar acest lucru se poate realiza folosind un blush lucios sau o pudra cu o culoare foarte deschisa.

Pudra si blushul se vor aplica atat pe obraz, cat si pe arcade si pe barbie.

Nu trebuie sa folosim sub nici o forma un blush rosu sau roz, deoarece aceste culori nu au darul de a ne avantaja aproape deloc.

Nasul este una dintre partile responsabile pentru un chip gras. Acesta trebuie micsorat folosind trucul „umbrelor”, folosind o pudra pentru contur pe care o vom estompa pana cand nu se vor mai vedea decat umbre discrete.