Cea mai buna manichiura

Cea mai buna manichiura pentru femeile plinute

Mainile unei femei trebuie sa fie printre cele mai ingrijite parti ale corpului, deoarece  de regula prima impresie pe care o lasam celor din jur se datoreaza hainelor si a manichiurii.

Chiar daca formele noastre sunt ceva mai pline, unghiile ingrijite ne ofera o prestanta deosebita si creaza imaginea unei persoane moderne, ce tine la felul in care arata.

Nu trebuie insa sa facem greseala de a apela la unghii false. Desi acestea sunt mult mai usor de intretinut, vor deteriora unghiile naturale, obligandu-ne astfel sa alocam o suma lunara destul de importanta pentru vizitele efectuate la salonul de infrumusetare.

Cele mai noi tendinte pentru o manichiura reusita

Tendintele ingrijirii unghiilor sunt in continua schimbare, insa trendul ce s-a impus in ultima perioada este acela de a incuraja mai multe stiluri de manichiura.

Manichiura grafica este cea mai potrivita pentru perioadele de vara si primavara. Trebuie numai sa avem grija la modul in care asociem nuantele puternice cu nuante naturale sau neutre, pentru a creea un contrast puternic de culori.

Manichiura metalica este indicata pentru evenimentele festive sau ocazii speciale, datorita iluziei de eleganta pe care o creaza.

Poate fi realizata prin aplicarea unor varfuri argintii sau aurii la manichiura frantuzeasca, sau prin aplicarea directa pe unghii a unui strat metalic.

Unghiile semiluna s-au impus in ultimul timp ca un stil avantgardist, ce are la baza manichiura frantuzeasca combinata cu o paleta coloristica inversata.

Regula de baza ramane in continuare imbinarea a doua nuante, insa nuanta de culoare deschisa va fi aplicata sub forma de semiluna la baza unghiei, in timp ce nuanta mai inchisa va fi folosita pentru a vopsi restul unghiei.

Manichiura 3D este cea mai buna alegere atunci cand dorim sa iesim in evidenta la un eveniment special. Unghiile vor deveni o adevarata opera de arta, iar efectul tridimensional este realizat folosind o pasta din pudra de acril pe care vor fi sculptate diverse modele.

Acest tip de manichiura are o durata de viata de opt luni, timp in care trebuie sa avem grija sa umplem unghia naturala pentru a nu exista diferente intre modelul 3D ci culoarea naturala a unghiei.

Femeile plinute pot folosi o gama larga de culori

Unul dintre stilurile ce au ramas in permanenta la moda este manichiura frantuzeasca. Stilul de baza a ramas acelasi (vopseaua de baza este aplicata pe toata unghia, iar varfurile sunt subliniate cu o dunga de culoare diferita), dar nuanta coloristica si stilul dungilor s-a schimbat.

Astfel, dungile au devenit foarte rotunjite si ies in evidenta datorita culorilor metalice folosite, iar un deget va fi scos in evidenta printr-un model personalizat aplicat pe toata unghia.

Manichiura ombre face parte din stilul ce nu imbatraneste niciodata. Pentru doamnele ce nu au folosit niciodata acest stil de manichiura, ombre inseamna vopsirea unghii in degradeuri, incepand cu o nuanta foarte inchisa si terminand cu una foarte deschisa.

Decorarea unchiilor se face folosind accesorii speciale, cristale sau perle. Astfel, se poate combina oja stralucitoare cu nuantele mate, iar gama de modele dintre care vom face alegerea este destul de diversificata.