Termeni si conditii

Pentru o vizita placuta a site-ului va rugam sa respectati politica de termeni si conditii de mai jos.

Acceptarea fara nicio obiectie a acestei politici se va considera deplina in momentul in care veti accesa grase.ro. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii acestei politici utilizarea site-ului va fi strict interzisa.

Continutul site-ului poate fi folosit fara nicio restrictie numai pentru uzul personal. Orice instrainare, reproducere, reformulare sau copiere partiala este strict interzisa, indiferent daca aceasta a fost produsa in format electronic sau pe hartie.

Singura exceptie este posibila numai in cazul in care detineti acordul scris al administratorului sau al unuia dintre editorii site-ului.

Grase.ro si echipa de redactori nu garanteaza asupra corectitudinii informatiilor oferite si nu pot fi facuti raspunzatori in urma nici unei daune ce si-ar putea face aparitia in urma utilizarii informatiilor din site.

Informatiile oferite de echipa noastra nu sunt personalizate pentru nici un caz particular. Va recomandam ca inainte sa le utilizati sa apelati la sfaturile unor specialisti.

Grase.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge, in intregime sau partial, fara nicio instiintare prealabila orice informatie din site.

Grase.ro isi rezerva deasemenea dreptul de a suspenda accesul anumitor utilizatori in cazul in care acestia depasesc limitele unui comportament civilizat.