Confidentialitate

Grase.ro face eforturi deosebite in ceea ce priveste confidentialitatea vizitatorilor nostri si depune un efort sustinut pentru a asigura anonimitatea vizitatorilor nostri si a le oferi o navigare sigura si placuta.

In randurile de mai jos se poate consulta politica noastra de confidentialitate, pe care va rugam sa o cititi cu atentie si care speram sa va determine sa reveniti la site-ul nostru.

Grase.ro utilizeaza binecunoscutele fisiere de tip cookie, ce vor fi instalate in calculatoarele vizitatorilor nostri.

Aceste fisiere sunt destinate colectarii datelor ce vor fi folosite la imbunatatirea gamei de produse si servicii oferite de site-ul nostru. Astfel, vor fi studiate tipul de browser si sistemul de operare folosit, impreuna cu obiceiurile de consum pe care le aveti vizitand site-ul nostru.

Aceste date vor fi folosite si pentru imbunatatirea vitezei de raspuns a site-ului.

Cookie-urile nu pot colecta date personale ale utilizatorilor sau alte informatii din calculatorul unde sunt instalate.

Utilizatorii isi rezerva dreptul de a instala aceste fisiere prin modificarea unor setari ale browserului sau prin refuzul direct de instalare, dar in acest caz este posibil ca informatiile furnizate de site-ul nostru sa nu mai poata fi folosite la intreaga capacitate.

Grase.ro nu va colecta date sau informatii confidentiale ce pot duce la identificarea fizica sau informatica a utilizatorilor.