Femeie cu forme voluptoase

Ce tinuta este cea mai potrivita pentru femeile plinute?

Femeile cu forme sunt uneori destul de complexate de modul in care arata, iar acest lucru tinde sa aiba o influenta negativa asupra psihicului acestora. Ce trebuie sa luam in calcul intotdeauna insa este faptul ca formele noastre vor deveni cu mult mai placute daca vom alege o tinuta ce ne va avantaja.

Alegerea unei garderobe este destul de greu de realizat, datorita faptului ca tinutele pentru femei voluptoase se gasesc destul de greu, iar acestea renunta in final sa mai fie preocupate de tinutele purtate.

Toaate neajunsurile nu trebuie insa sa ne faca sa dam inapoi, deoarece o femeie puternica va trece peste orice greutati, iar daca avem forme generoase nu inseamna ca nu putem fi sexi.

Trucuri pentru o tinuta adecvata

In primul rand va trebui sa ne gandim ce zone vom scoate in evidenta si ce zone vor trebui ascunse. Pentru zonele ce vor fi evidentiate sunt indicate culorile deschise, iar pentru cele ce vor trebui „tinute in umbra” este indicat sa folosim culoarea neagra.

O talie marcata ne va ajuta intotdeauna sa aratam bine,iar acest lucru poate fi facut cu usurinta prin utilizarea unei curele. Nu trebuie sa uitam sa asortam si un colier hainelor purtate, deoarece acesta are rolul de a atrage privirea in partea superioara a corpului.

Accesoriile joaca un rol important deoarece atrag primele privirea. Nu trebuie sa purtam inele mari daca avem degetele prea groase, si nici cercei auriti daca fata noastra este foarte mare.

Este bine ca bratarile sa fie cat mai late, pentru a subtia incheietura, iar cerceii sa fie cat mai lungi pentru a ne alungi gatul.

Gentile vor fi alese cu mare atentie, deoarece o geanta de mari dimensiuni ne va arata mica de statura, iar o geanta mica poate crea un efect invers.

Pentru a ne infrumuseta partea superioara a corpului putem apela la tricouri sau rochii lejere, peste care se pot pune pardesiuri lungi, in forme cambrate (este de dorit sa evitam lungimile drepte).

Partea inferioara poate fi scoasa in evidenta folosind folosind tinute cu talie stramta. Trebuiesc evitate hainele cu forme si pantalonii largi si evazati, ce ne vor face sa aratam mai mari decat suntem.

Femeile plinute sunt avantajate de culorile vii

Hainele nu vor trebui sa fie nici foarte mici dar nici foarte mari. Hainele mulate pe corp ne vor scoate in evidenta imediat „colaceii”, iar hainele largi ne vor face sa aratam foarte mari.

In cazul in care purtam fuste, cel mai bun aliat ne va fi un dres negru gros, deoarece acesta ne va subtia picioarele, iar daca acestei tinute ii vom asorta o pereche de pantofi negri cu toc inalt efectul va fi uluitor.

In cazul in care suntem adepte ale pantalonilor, acestia trebuie sa fie ceva mai lungi decat tocul, pentru a ne lungi picioarele.

Culorile vii sau imprimeurile vor fi purtate doar in acea parte a corpului pe care o dorim scoasa in evidenta. Daca ne place sa purtam dungi, acestea trebuiesc sa fie numai verticale, pentru ca astfel „ne vom inalta”. Dungile orizontale sunt categoric de evitat deoarece ne a face sa aratam mai late.